• Standardfrakt 89 kr fraktfritt för ordrar över 2000 kr
  • Delbetala köpet snabbt och säkert med Klarna
  • Standardfrakt 89 kr fraktfritt för ordrar över 2000 kr
  • Delbetala köpet snabbt och säkert med Klarna

Om oss

Widéns Dykservice är ett företag med verksamhet i Fagerhult, strax utanför Habo. Vi säljer, servar och reparerar dykutrustning, Vi erbjuder även provtryckning via ett Swedac ackrediterat företag. Vårt mål är att utföra service och reperationer snabbt och kostnadseffektivt men inte på kvaliténs bekostnad. Vi har som mål att hjälpa dig, vart än i landet du befinner dig. 

Vår historia

Niklas, en passionerad dykare, tog sitt dykcertifikat år 2001 och blev förälskad i undervattensvärlden. Driven av sin kärlek till dykning och önskan att dela den med andra, grundade han Widéns Dykservice 2022. Företaget har sedan dess erbjudit professionell dykservice med kvalitet och säkerhet i fokus. Med åren har Widéns Dykservice fortsatt att växa och utvecklas. Nu, 2023, har de utökat sina tjänster genom att även erbjuda försäljning av dykutrustning. Deras välfyllda webshop gör det möjligt för dykentusiaster att hitta allt de behöver för sina äventyr under vattenytan. Med Niklas vision och engagemang för dykning har Widéns Dykservice blivit en pålitlig partner för dykare i regionen, och deras utökade erbjudanden gör att de kan möta ännu fler dykares behov och önskemål.

Team Widéns Dykservice

Våra Produkter & tjänster

Våra produkter och varumärken är noggrant utvalda för att passa just din typ av dykning. Vi har valt att samarbeta med varumärken som AQOR, Halcyon, Suex, Enluva, Ammonite, Shark m fl. Vi utför service på flera kända märken och när vi åtar oss ett servicejobb så ser vi till att din utrustning servas efter tillverkarens instruktioner och vi funktionstestar alltid utrustningen innan leverans. Vi utför endast service på de varumärken vi är utbildade för. Vid andra varumärken än dom vi har utbildning för har vi ett stort kontaktnät med andra cerfierade tekniker för just ditt märke.

Frågor & svar

1. Vad erbjuder Widéns Dykservice för dyktjänster?

Widéns Dykservice erbjuder ett brett utbud av dykservice, inklusive regulatorservice, provtryckning, och försäljning av dykutrustning via deras webshop.

2. Vad innebär regulatorservice?

Regulatorservice är en nödvändig årlig process där dykutrustningens regulatorer granskas, underhålls och rengörs för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet under dykning.

3. Vad kostar en regulatorservice hos Widéns Dykservice?

Kostnaden för regulatorservice hos Widéns Dykservice kan variera beroende på omfattningen av arbetet och eventuella extra reparationer som kan behövas. Du kan kontakta dem för att få en detaljerad kostnadsuppskattning för din dykregulator.

4. Hur ofta bör jag utföra regulatorservice för min dykutrustning?

För att säkerställa säkerheten och prestandan bör dykare utföra regulatorservice årligen eller enligt tillverkarens rekommendationer.

5. Vilka andra dyktjänster erbjuder ni?

Förutom regulatorservice och provtryckning utför Widéns Dykservice också andra dykserviceuppdrag, såsom inspektioner och lättare dykuppdrag. 

6. Är Widéns Dykservice certifierade och försäkrade?

Ja, Widéns Dykservice har certifierade dykare, certifierade tekniker och är fullt försäkrade för att garantera både kundens och deras eget team säkerhet och trygghet.

7. Var kan jag kontakta er för att boka en regulatorservice eller få mer information?

Du kan boka din regulatorservice direkt via våran webbplats eller ringa våran kundtjänst för att boka din service eller för att få mer information om våra tjänster och produkter.

8. Kan jag få rådgivning om vilken dykutrustning som passar mig bäst?

Absolut! Vi på Widéns Dykservice har kunnig personal som gärna ger rådgivning och hjälper dig hitta den bästa dykutrustningen som passar dina behov och preferenser.

9. Vilken typ av dykutrustning kan jag hitta i deras webshop?

I vår webshop hittar du ett omfattande sortiment av dykutrustning, inklusive masker, fenor, regulatorer och andra tillbehör för dykning.

10. Vad är eran policy för returer och garantier på dykutrustning?

Widéns Dykservice erbjuder vanligtvis garantier på dykutrustning som köpts från deras webshop. Om du vill returnera en produkt, var god kontakta våran kundtjänst. Du hittar även mer information om ångerrätten här